Showing posts with label Amazon Quiz. Show all posts
Showing posts with label Amazon Quiz. Show all posts

Amazon Quiz Answers 25 October 2020 Win – 50000 Quiz.

Amazon Quiz 25 October 2020, Amazon Quiz Answers today 

Amazon 50000 Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win 50000. If You are looking for fast and right answers here are all correct answers to The Quiz.

Amazon Quiz Answers 25 October Details:


  • Quiz: Amazon Daily Morning Quiz
  • Quiz Prize: 50000
  • Total Prizes: 1 Prize
  • Available on: Amazon Funzone App Only
  • Based on: General Knowledge
  • Period: 25 October 8 to 12
  • Winner Announcement: 12 PM

How to Play Amazon Quiz 25th October 2020

1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find the Quiz

4. There will be a total of 5 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Quiz 25 October 2020 Answers – Win 50000 Quiz

25th October Amazon Quiz Answers:

Q1: Which company renamed their package of business tools from ‘Suite’ to ‘Workspace’?

Answer 1: Google

Q2: Which veteran politician entered the Lok Sabha in 1977 from Hajipur constituency, and has held the Mines and Railways ministry as well?

Answer 2: Ram Vilas Paswan

Q3: Complete the title of this book by Anand Neelakantan – ‘The Very, Extre

Answer 3: Asura

Q4: What is the capital city of the country this structure is situated in?

Answer 4: Riyadh

Q5: Which country has the most Olympic Gold Medals in this sport?

Answer 5: USA

Amazon Michael Kors Diwali Quiz Answers Win -Michael Kors Watch

 

Amazon Michael Kors Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and win. If You are looking fast and right answers here are all 5 correct answers of The Quiz.

 Michael Kors Diwali Quiz Amazon Quiz Details:

 

  • Quiz Prize: Kors Watch
  • Total Prizes: 10 Prizes
  • Available on: Amazon App Only
  • Based on: General Knowledge
  • Period: 8 October to 30 October 2020
  • Winner Announcement: 5 November 2020
 

Amazon Michael Kors Diwali Quiz Answers – Win Michael Kors Watch Quiz

Here is the Michael Kors Diwali Quiz Amazon Answers:

Question 1. Which Year Was Michael Kors Established In?

Answer 1: 1981

Question 2. Which Of The Following Is A Smart Watch?

Answer 2: Michael Kors Gen 5 Access Bradshaw 2 Touchscreen -MKT5086

Question 3. Which Of The Following Is A Men’s Watch?

Answer 3: Michael Kors Analog Black Dial -MK8750

Question 4. What Date Would Diwali Fall On, In 2020?

Answer 4: 14th November

Question 5. Which One Of The Following Band Material Is A Michael Kors Watch NOT Available In?

Answer 5: Paper

Amazon Wheel of Fortune Quiz Answers 25 October: Sony Headphones

 

Amazon Wheel of Fortune Quiz is Live Now. You can play the amazon fun zone quiz and Sony Headphones & Rs.10000. If You are looking fast and right answers here are all correct answer to The Quiz.

 How to Play 24th October Wheel of Fortune Quiz – 

 Amazon Wheel of Fortune Quiz Answers 25 October: Sony Headphones


1.. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Amazon App.

3. Search “Funzone or Quiz Word in the app & Find Wheel of Fortune Quiz

4. There will be a total of 1 question

5. Answer all Wheel of Fortune Quiz question correctly to enter the lucky draw.

Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answers – Sony Headphones & Rs.10000

Question: Which country has won the most World Cups in cricket?

Answer: Australia